Speel met ons mee!

Wie zijn wij?

Wedstrijdteam 2016-2017
Wedstrijdteam 2016-2017

Homo volleybalvereniging Keizer Karel te Nijmegen is een juweel voor de homo's in de regio. In 1984 is de vereniging ontstaan uit een zelfverdedigingsdrift (Andere Tijden). Vervolgens is het een volleybal vereniging geworden en in 2003 is er gekozen voor de naam Keizer Karel. Ons doel is om in alle vrijheid de volleybalsport te beoefenen en te zijn, wie we willen zijn. Daarnaast zijn we ook een hechte vriendenclub geworden, die ook buiten de sporthal elkaar geregeld tegenkomt.

 

Competitie en toernooien

Behalve de trainingen op donderdagavond, spelen we ook mee met de landelijke homocompetitie in Utrecht. Het zo ontstane Nijmeegse vriendennetwerk kent gewoonweg geen grenzen, omdat we ook internationale toernooien niet schuwen. Keulen Antwerpen, Barcelona, Kopenhagen, München... zomaar een greep uit onze internationale trips. Je kunt je dan wel voorstellen, dat Keizer Karel niet alleen voor de sport is...

 

Dus: ben je Homo, Lesbisch, Biseksueel, Transgender of een gayminded heteroseksueel en wil je volleyballen in een homovriendelijke omgeving? Geef je dan nu op bij Leon voor een proeftraining!

Keertje meespelen?

Keertje meespelen?

Zin om een keertje te komen kijken of om mee te doen? Stuur dan een mailtje naar Leon, zodat iemand je kan uitleggen, waar de hal is en er iemand bij de sporthal is die je opvangt.

 

Een van onze leden vertelt:

"Voor mij ben ik destijds lid geworden, omdat mijn netwerk van homovrienden in Nijmegen toch wel erg beperkt was. Je weet hoe dat gaat, via uitgaan en internet kom je toch steeds de zelfde mensen tegen en Keizer Karel bood me toen een breed scala aan teamspelers die ook nog gezond met hun lijf bezig zijn. Dat paste wel bij me. En nog steeds..."  

 

Enkele goede redenen om wél in actie te komen...

  • De eerste drie keren train je gratis met ons mee
  • Je komt een keer van die bank af...
  • KK heeft 'n top trainer die je voldoende prikkelt en uitdaagt.
  • Je lengte, je gewicht en je leeftijd doen er niet toe
  • Je mag best apart douchen, of niet
  • Volleybal = leuk
  • KK = the best, ook in de Mets en Thomtom

Fans

 De “homo volleybalvereniging Keizer Karel" wil graag de binding vergroten met de fans van Keizer Karel. 

 

Uitwisseling

 

Naast de trainingen waar eenieder een keer kan komen meetrainen, organiseren we ook uitwisselingen met andere organisaties zoals Homojongerenorganisatie Dito en homovolleybalvereniging Zoete Lieve Gerritje uit Den Bosch. Na de gezamelijke training gaan we dan een drankje doen bij ThomTom. 

Activiteiten

We organiseren elk jaar ook een aantal borrels: zoals de Sinterklaasborrel en Nieuwjaarsborrel en ter afsluiting van het sportseizoen houden we een barbecue bij een van de teamleden thuis. 

Pink Tournament 2017

Pink Tournament 2017

Op 8 & 9 juli 2017 organiseert GaySportNijmegen (GSN) het Internationale Pink Tournament. Net als vorig jaar wordt het deze keer weer een BEACHTOERNOOI. Het wordt vast weer een lekkere beachdag waar vele teams op af komen. Regel je team van 2 spelers (A level) of 3 spelers (B-level) en blok dit weekend alvast in je agenda. Binnenkort kun je je inschrijven.

 

GSN staat voor Gay Sport Nimmegen en is een samenwerkingsverband tussen zwemvereniging Spetters, badminton vereniging 't Roze Veertje en volleybal vereniging Keizer Karel.